Distribuie

VIDEO: Bani de la guvern pentru firmele noi

Video

450 de milioane de euro, credite nerambursabile, a platit anul trecut statul roman pentru intreprinderile mici si mijlocii prin programul Start-up Nation, a declarat pentru Bucuresti FM domnul George Brezoi, directorul agentiei pentru IMM-uri Ploiesti.

Alaturi de Programele Operationale Sectoriale si de alti bani europeni exista o multime de alte programe de sprijinire a investitiilor care sunt prea putin cunoscute nu doar marelui public ci chiar celor direct interesati.
Unul din aceste programe cu finantare de la bugetul de stat este Start-up Nation, o initiativa prin care orice IMM nou infiintat poate primi pana la 200.000 de lei bani nerambursabili.

Ce intreprinzatori pot sa obtina acest ajutor in 2018 si cand vor fi acordati banii aflati la Intalnirile Capitale – in care Rasvan Roceanu il are invitat pe George Brezoi, directorul agentiei pentru IMM-uri Ploiesti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>