Distribuie

Interviuri / Știri

Shaorma pe gustul brașovenilor, prin Start-up Nation

Shaorma pe gustul brașovenilor, prin Start-up Nation

Programul Start-up Nation, destinat microîntreprinderilor și IMM-urilor, poate fi o șansă de real succes pentru potențialii întreprinzători. Colegul nostru, Dorin Dușa, a realizat un interviu cu familia Popa din Brașov, cea care a accesat fonduri prin programul pentru IMM-uri, demonstrând că, da, prin Start-up Nation își pot materializa visul, acela de a avea propria lor afacere.

Reporter: Doamna Anca Popa este un întreprinzător care a reușit prin Start-up Nation. Cât de greu a fost începutul și de unde ați avut inspirația să vă alegeți această afacere care să vă aducă între adevăr succes aici la Brașov?

Anca Popa: Ce să zic… greu așa nu prea a fost. Ne-am inspirat din gust; am fost în București și francizorul ne-a chemat la o masă, am gustat, ne-a plăcut foarte mult și i-am propus: ai în Brașov vreo franciză? El a zi nu. Și atunci am zis: mă bag eu.

Reporter: Și Start-up Nation v-a ajutat.

Anca Popa: Da, ne-a ajutat foarte mult, da.

Reporter: Cum a fost cu hârtiile, cu demersurile, cât de dificil a fost?

Anca Popa: Ce să zic? Nu a durat foarte mult, am avut consultanți, și ne-au ajutat…a fost mai grea așteptarea, dar într-un final a venit.

Reporter: În cât timp ați reușit să puneți pe picioare afacerea?

Anca Popa: Cam un an.

Reporter: Sunteți mulțumiți de ceea ce ați realizat cu această modalitate de a primi bani nerambursabili?

Anca Popa: Da, suntem foarte mulțumiți. E un ajutor de bun augur, ce să zic, și foarte mulțumiți suntem.
dl. Popa: Gustul o să facă diferența în Brașov. Noi așa spunem, că gustul este cel care ne-a adus în stadiul ăsta. Pe brașoveni îi așteptăm să vină și nu numai, pentru că o să internaționalizăm – să zicem așa, fiind în centrul Brașovului- locația, o să încercăm să dăm tuturor celor care ne vizitează gustul în care noi am crezut și credem în el și, cu ocazia asta, ce să zic, cine are câte o idee, e bine să și-o pună în practică. Există pârghii prin care să poți să ajungi la visul tău. Este greu, nimic nu este ușor, dar e de încercat. Adică, până la urma urmei, nu se întâmplă nimic dacă încerci. Trebuie să ai ideea, să fii concentrat pe ea, să crezi în ea și după aceea cred că vin și rezultatele. Încet, încet, probabil că și noi, aici, ne vom impune în piața brașoveană și nu numai.

Puteți asculta interviul aici:

Sursa: http://www.radiomures.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>