Platforma crowdfunding

Acasă Forumuri Startup Nation Start-Up Nation 2018 Platforma crowdfunding

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Aron acum 8 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Utilizator
  Mesaje
 • #4648

  Aron
  Participant

  Platforma de crowdfunding antreprenorial (finantare participativa) : http://www.startupstandup.ro

  Această platformă este și va rămâne dedicată exclusiv proiectelor antreprenoriale.

  Platforma este un instrument oferit inițiatorilor prin care să-și poată valida modelul de afaceri în comunitate, să-și testeze produsele și serviciile pe care doresc să le ofere în piață, să primească feedback și propuneri de îmbunătățire ale proiectului din partea publicului și, nu în ultimul rând, să obțină finanțare pentru cheltuieli care nu sunt eligibile din subvenție, cheltuieli suplimentare care depășesc cuantumul subvenției sau cheltuieli preliminare demarării afacerii, cum ar fi chiar livrarea recompenselor pe care le oferă donatorilor.

  Din luna noiembrie 2018, platforma noastră de crowdfunding va fi deschisă publicului larg, orice persoană care dorește să inițieze un proiect antreprenorial poate iniția o campanie publică de crowdfunding pe această platformă, respectând Termenii și condițiile generale de utilizare a platformei.

  Scopul acestei platforme este de a afla răspunsul la o întrebare shakespeariana : vor fi sau nu vor fi dispuși clienții să plătească pentru produsele și serviciile pe care le vor oferi acești antreprenori?

  Pentru că antreprenorii locali nu doar creează locuri de muncă în comunitate, ci schimbă modul în care problemele pot fi abordate și rezolvate local. Antreprenorii sunt cei care monetizează soluțiile sociale, văd o problemă, găsesc o soluție locală și da, o modalitate de a câștiga bani din acest lucru.

  A fi profitabil nu este o opțiune pentru antreprenor, este o condiție pentru supraviețuire, dar mai ales pentru dezvoltare.

  Dar aceasta platforma nu se adresează doar inițiatorilor de campanii, ci în egală măsură comunităților din care aceștia provin și în care vor încerca să se dezvolte și să le dezvolte.

  Antreprenorii pe această platformă încă încearcă să treacă de la o idee la o afacere și au drum lung până la profitabilitate. Noi îi susținem instituțional și formal.

  Dumneavoastră aveți șansa unei experiențe neîngrădite și a implicării necondiționate.

  Finanțarea participativă (Crowdfunding) nu se referă doar la rentabilitatea investițiilor. Se referă mai ales la semnificația implicării și la recunoașterea ajutorului dat unui proiect antreprenorial, un context în care să crească.

  Banii sunt o modalitate de a ajuta un start-up. Sfaturile, susținerea și validarea sunt alte modalități, poate chiar mai valoroase. Ca „investitor social” este momentul să fiți dispus/ă să ajutați cu experiența pe care o aveți, cu idei, cu propuneri sau cu întrebări și să participați la această experiență și experiment în același timp. Puteți contribui la finanțare, dar și oferind idei sclipitoare sau latente care îmbunătățesc calitatea și atractivitatea proiectelor în care vă implicați.

  Este însă loc și de dojană, bobârnace, cârteală și dăscălit, dar cu același scop, și preferabil la pachet cu o soluție.

  De-abia când un proiect antreprenorial se bucură de un succes timpuriu pe piață și când atinge o strategie reușită și repetabilă poate contribui la susținerea comunității în care își are rădăcinile.

  Orice veți alege, vă mulțumim frumos că vă pasă.

  Împărtășim pe această platformă valori esențiale, cum ar fi comunitățile deschise de informare, transparență, participare și învățare, deoarece acestea contribuie la creșterea eficienței economice, în timp ce creșterea eficienței încurajează creșterea participării.

  Veți rămâne cu experiența nu numai a ceea ce ați făcut, ci mai ales de ce.

  De ce v-ar interesa ? Puteți răspunde doar personal la această întrebare. De ce ne interesează pe noi ? Pentru că depindem de ei și de toți cei ca noi și ca ei. Ei fac ceea ce noi nu putem sau nu vrem, noi facem ceea ce nu pot sau nu vreau ceilalți. Cineva trebuie să facă . Lumea nu se schimbă prin opinia noastră, ci prin exemplul nostru.

  Crowdfunding-ul democratizează finanțarea și permite unei diversități incredibile de oameni să aibă mai multe oportunități de a-și realiza ideile și de găsi suport în comunitate pentru acestea, dar și comunității să inițieze acea reciprocitate esențială care poate să-i asigure liantul care s-o facă autentică.

  Suntem oameni pentru că strămoșii noștri ancestrali au învățat să-și împartă hrana și abilitățile lor într-o rețea onorifică de obligații.

  – R. Leakey , paleoantropolog.

  Ghidul pentru campanii de finanțare participativă poate fi accesat la adresa https://startupstandup.ro/ghid-de-finantare-participativa/

  • Acest subiect a fost modificat acum 8 luni de  Aron.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.